Total de visualitzacions de pàgina:

11/4/14

Salvem la MitjanaDimecres dia 9 d’abril al matí els nens i nenes d’EI 3 de l’Escola Alba de Lleida van rebre una trucada d’una agent forestal i els hi va demanar ajuda per esbrinar perquè els arbres de la Mitjana es moren. Després de pensar vàries opcions, van decidir trucar un autocar i apropar-se a veure què passava.

Un cop a la Mitjana els nens i nenes es van trobar amb “la Lletera”, “El llop” , “la Porqueta” i el “Sr. Vinagre” i tots junts van formar un gran equip per salvar la Mitjana.

Aquesta trobada va significar el punt final d’un projecte treballat a l’escola durant el trimestre , i que culminarà el dia de Sant Jordi amb l’entrega d’un llibre que recollirà totes les tasques realitzades pels nens i nenes entorn aquesta gran aventura.

El Jordi i l’Oscar amb l’ajut de tota la resta d’amics i amigues van anar corrents a donar un cop de ma. UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA
1 comentari:

  1. Gràcies per haver fet realitat el nostre conte! Grans i petits vam disfrutar d'un espectacle genial en un entorn privilegiat.
    L'equip de EI3

    ResponElimina