Total de visualitzacions de pàgina:

2/3/10

Girona quina ciutat més bonica!












Els de l'equip del Conte de la Lletera estem dues setmanes per terres gironines fent bolos i el Marcel que és molt “majo” ens ha instal·lat en un apartament en ple centre històric de Girona que es una preciositat.
Com podeu veure a les fotos tots tenim les nostres ocupacions, la Imma està fent un mediador de punt de creu molt bonic per a la seva neboda, el Ritxi que és molt intel·lectual aprofita qualsevol racó per llegir o fer la migdiada, l'Oriol s'ha fet amo del menjador (s'ha portat la Xbox) i jo que amb el meu ordinador nou, sóc com un nen amb sabates noves,
Si teniu un dia una estona no dubteu en escapar-vos a visitar aquesta ciutat, al meu gust una de les mes boniques de la península.
Per cert si algú esta per Girona i vol venir a veure l'espectacle només cal que consulti la web, hi ha el calendari amb totes les actuacions, i si no, també podem quedar per fer un beure.

3 comentaris:

  1. ... Quina sort que tinc de haver estat amb vosaltres. Sou gent extraordinaria. I trobo molt a faltar els hotels, els esmorsars, els BUNBURYs a les probes de audio...
    Vaig estar a LLEIDA la setmana passada, actuant. Records... Us estimo

    ResponElimina
  2. Ahahahahahahaha, el Ritxi posa per les fotos!!! Que guapos esteu i quina enveja feu, bé, faríeu si fossiu de vacances!!

    Bessitos als tres óssos i a la Jana!

    ResponElimina
  3. Ja que hi sou i avui només teníeu un bolo, a veure si entre tots convenceu al Ritxi per anar a una perruqueria gironina. Us pago un sopar als 4 si ho aconseguiu!

    (i no és BROMA!!)

    ResponElimina